Welkom

Mijn dienst

Weet welke kleuren je maken en breken. Kies vanaf nu de kleuren die je maken!

 

Kleuradvies Basis

65 euro (exclusief kleurenboekje)

Duur: ongeveer 1 uur

 

Kleuradvies Verzorgd

125 euro (inclusief kleurenboekje)

Duur: 2 uur

 

Stijladvies

Inbegrepen in kleuradvies Basis + Verzorgd

Prijs: gratis

Duur: 10 minuten

 

N.B. Neem voor een groepsadvies gerust contact met ons op voor tijden en prijzen!

 

Make-up advies

Inbegrepen in kleuradvies Verzorgd

Prijs: gratis

Duur: ongeveer 10 - 15 minuten


Het kleuradvies

De methode volgens welke u advies ontvangt  is uiterst beproefd. Al ruim 30 jaar zijn vele klanten in Nederland naar volle tevredenheid geholpen. We gaan uit van 12 kleurtypes en voor elk kleurtype hebben we een kleurlijn.

 

De analyse en kleurlijn die u ontvangt vullen wij aan met informatie over wat het nou betekent voor uw kleding en make-up om deze kleurlijn te dragen. Met deze informatie weet u voor altijd precies welke kleding u ondersteunt en waar u het zoeken moet. 


Het fantastische kleurenboekje helpt hierbij. Het boekje bevat 48 stofstaaltjes onderverdeeld in kostuumstoffen en - kleuren, kleuren voor tops en kleuren meer voor accenten. U kunt het boekje thuis bestuderen om uw kleuren te leren kennen en u neemt het mee bij het winkelen.

 

U kunt ervan op aan dat door de succeservaringen die u gaat opdoen uw zelfvertrouwen enorm groeit en u meer van uzelf en van uw leven gaat genieten.

Stijladvies

Tijdens het uitzoeken en bespreken van uw kleurlijn observeren wij u en leren wij veel over u.

 

Wij beschikken over ruime ervaring in het opleiden van mensen enerzijds en het volgen van stijlen en van trends anderzijds. Wij zijn in staat uw binnenkant en uw buitenkant met elkaar te verbinden.

 

Op deze manier schatten wij uw kracht in en vertalen wij deze naar stijlaspecten die het voor u kunnen doen. In gesprek met u komen wij ongetwijfeld op goede ideeën.

Make-up advies

Met make-up bekrachtigt u uw uiterlijke kenmerken. U komt verzorgd en zelfbewust over. Wij  kunnen u niet met de juiste kleuren voor uw kleding de deur uit laten gaan met het risico dat u voor make-up onjuiste conventies hanteert.

 

Daarom ontvangt u bij ons ter afsluiting van het kleuradvies een gepaste make-up. Voor de heren staan we verder stil bij geschikte kledingstijlen (voor gelegenheden) of bij kapsels.