Welkom

Mijn dienst

Weet welke kleuren je maken en breken. Kies nu de kleuren die je maken!

 

Kleuradvies Basis

65 euro (exclusief kleurenboekje)

Duur: ongeveer 1 uur

 

Kleuradvies Verzorgd

125 euro (inclusief kleurenboekje)

Duur: 2 uur

 

Stijladvies

Inbegrepen in kleuradvies Basis + Verzorgd

Prijs: gratis

Duur: 10 minuten

 

N.B. Neem bij wens voor groepsadvies gerust contact met me op voor tijden en prijzen!

 

Make-up advies

Inbegrepen in kleuradvies Verzorgd

Prijs: gratis

Duur: ongeveer 10 - 15 minuten


Het kleuradvies

De methode volgens welke u advies ontvangt  is beproefd. Al ruim 30 jaar zijn vele klanten in Nederland naar volle tevredenheid geholpen. De theorie gaat uit van 12 kleurtypes en voor elk kleurtype bestaat een kleurlijn.

 

De analyse en kleurlijn die u ontvangt vul ik aan met informatie over wat het nou betekent voor uw kleding en make-up om deze kleurlijn te dragen. Met deze informatie weet u voor altijd precies welke kleding u ondersteunt en waar u het zoeken moet. 

 

Het fantastische kleurmapje helpt hierbij. Het bevat 48 stofstaaltjes onderverdeeld in basiskleuren, kleuren voor tops en kleuren meer voor accenten. U kunt het boekje thuis bestuderen om uw kleuren te leren kennen en u neemt het mee bij het winkelen.

 

U kunt ervan op aan dat door de succeservaringen die u ervaart uw zelfvertrouwen groeit en u meer van uzelf en gaat genieten.

Stijladvies

Tijdens het uitzoeken en bespreken van uw kleurlijn observeer ik u en leer ik over u.

 

Ik beschik over ervaring in het werken met mensen en het volgen van stijlen en van trends. Ik ben in staat u te helpen binnen- en buitenkant te verbinden.

 

Op deze manier schat ik uw kracht in en vertaal ik deze naar stijlaspecten die het voor u kunnen doen. In gesprek komen we ongetwijfeld op goede ideeën.

Make-up advies

Met make-up bekrachtigt u uiterlijke kenmerken. U oogt verzorgd en zelfbewust. U gaat niet in juiste kleuren voor uw kleding de deur uit met het risico dat u voor make-up ongeschikte tips hanteert.

 

Daarom ontvangt u bij mij ter afsluiting van het kleuradvies een gepaste make-up. Voor de heren sta ik verder stil bij geschikte kledingstijlen (voor gelegenheden) of bij kapsels.