Anouk doet het met make-up

Twee blogs geleden schreef ik over mijn vermoeden dat Anouk haar uiterlijk wilde veranderen. Ik raadde haar aan kleur toe te voegen aan haar looks. En dat doet ze!


Sinds een paar weken voegt ze kleur en glans toe aan haar uiterlijk. Met glanzende haren, ze verwijdert haar donkere gouden tanden, gaat perzikkleurige lippenstift gebruiken en doet glinsterende sieraden in. Het heeft effect, Anouk ziet er veel vrolijker uit met een zachter, aantrekkelijker gezicht.


Het voordeel van grotere vlakken kleur dragen dan make-up is dat ook buiten studiolicht je jezelf in het licht zet. Alleen maar zwart, al is het een mysterieuze en individuele kleur, maakt velen vermoeider, doffer en onopvallender dan zij zijn. Anouk loopt rond in studiolicht. Maar er zijn voor iedereen donkere kleuren die veel meer flatteren dan zwart!