Anouk te veel zwart

Afgelopen vrijdag keken wij The Voice. Daarin een jonge vrouw uit 'New York City'. Heel bijzonder was haar stemgeluid niet maar ze oogde fruitig en energiek. Anouk benoemde dat, zowel het uiterlijk van de vrouw als de energie.  Anouk zegt meestal niets te veel.

 

Eenmaal wat langer de stoelen omgedraaid leek Anouk wat geïntimideerd door de fruitige dame. Anouk begon de muziek af te kraken. Even later zag je haar ook even snel haar eigen lippen stiften. Hier volgt mijn theorietje over Anouks gedrag. Aangezien Anouk heel veel kilo's kwijt heeft geraakt, kunnen wij veronderstellen dat zij zich bewust is van haar uiterlijk. Haar gezicht is wat minder sappig nu ze smaller is, en ik denk dat ze haar kleding kan gaan gebruiken voor een vrolijke look. Mijn theorie is dat Anouk dat namelijk wel zou willen.

 

Mijn advies voor Anouk: laat wat van die saaie zwarte kleren weg en volg een kleuradvies. Je zal gaan stralen als het fruitigste framboosje. Kleur verjongt en geeft energie en afwisseling. Zwart vervlakt! Waar zitten hem bij jou die sprankels, breng ze naar buiten met een stiftje, kek broekje en een gekleurd v-hals truitje. Wees niet bang om behalve een orakel een jonge vrouw te zijn en je zult meer plezier beleven (je mag ook streng zijn naar je collega's).