Anouk te veel zwart

Afgelopen vrijdag keken wij The Voice. Daarin kwam een jonge vrouw voorbij uit 'New York City'. Heel goed en bijzonder was haar stemgeluid niet maar ze oogde heel fruitig en energiek. Eerlijkheid gebiedt dat ook Anouk dit erkende, zowel het uiterlijk van de vrouw als de energie. En Anouk zegt meestal niet te veel.

 

Eenmaal wat langer de stoelen omgedraaid leek Anouk geïntimideerd door de fruitige dame. Anouk begon de muziek af te kraken. Even later zag je haar ook snel haar lippen stiften. Hier volgt mijn theorie over Anouks gedrag. Aangezien Anouk heel veel kilo's kwijt heeft geraakt, kunnen wij veronderstellen dat zij zich bewust is van haar uiterlijk. Haar gezicht is wat minder sappig nu ze smaller is, en ik denk dat ze haar kleding moet gaan gebruiken voor haar juiste looks. Mijn theorie is dat Anouk zichzelf niet zo fuitig en energiek vindt overkomen maar dat ze dat wel zou willen.

 

Mijn advies voor Anouk: gooi al die saaie zwarte kleren weg en volg een kleuradvies. Je zal gaan stralen als het fruitigste framboosje. Kleur verjongt en geeft energie en afwisseling. Zwart vervlakt! Waar zitten hem bij jou die sprankels, breng ze naar buiten met een stiftje, kek broekje en een gekleurd v-hals truitje. Wees ook een jonge vrouw en geen akela.