Uw kleuren in zomer- en wintertijd

We hebben van die conventies. Zoals 's zomers draag je licht en 's winters draag je donker. Maar wat is er voor mij op tegen om 'mijn' mooie kleur roomwit 's winters te dragen. Deze kleur flatteert mij enorm. Ze is één van mijn toppers. In ons kleuradvies laten we zien dat de conventies ons meestal verkeerd op het verkeerde been zetten. Een roomwitte mohair trui op een volblauwe spijkerbroek of ribfluwelen broek kan heel goed in de winter. Trouwens ook met een lichtgekleurd steviger rokje gaat het prima. Een roomwit flinterdun T-shirt pak je 's winters natuurlijk niet. U hoort al wat ik zeg, haast alle kleuren kunnen altijd, mits u de goede stofsoort kiest!

 

Schoenen zijn ook altijd heel belangrijk in een outfit. Kies voor ondersteunende exemplaren, mooi dikleren laarzen of voor de klassieke brogues (veterschoen met gaatjespatroon in neus). Of voor sneakers zonder lichte zool. Deze verlenen uw outfit stabiliteit. Want helemaal seizoensonafhankelijk kan onze kleding nu ook weer niet zijn. Veel kan worden doorgedragen maar als we niet per auto naar het werk gaan of stukken moeten lopen, willen we geen last hebben van plassen of modderige ondergrond. Zorgt u ervoor dat u zomer- en winterschoenen hebt in sportieve, klassieke en hippe stijl. Zo maakt u uw outfit mooi compleet ongeacht de weersomstandigheden.