De natuur is niet altijd fair

Wat als je vader of moeder om wat voor reden dan ook altijd een diepe frons trok? Grote kans dat via imitatie zo'n frons dan ook jouw voorhoofd siert. Is zo'n frons dan typisch jij? Ik zeg nee.

 

Met de middelen van deze tijd zijn we in staat zo'n frons te camoufleren. Zodat je gezicht open wordt. Ook voor je 'natuurlijke' haarkleur geldt dat die niet altijd de gunstigste is!

 

Eén van de drie lentetypes frist op van asblonde coupe soleil in het haar. Die, de naam spreekt boekdelen, ook na een heel zonnige zomer ontstaat. Eén van de zomertypes is als kind waarschijnlijk heel blond geweest en kan heel veel blond aan. Mits ook weer het asblond!

 

Eén type spant de kroon. Dit type is een mix van een donkere en een lichte ouder. Van dit type zien we vaak dat het haar te licht uitvalt. En in Nederland zijn we nu eenmaal van zwarte kleding blond haar. Dus lekker zo houden? Nee. Dit type met felle ogen en een heel makkelijke huid, staat juist veel mooier zonder blonde plukken. Dames kunnen met low lights aan de slag en heren kunnen hun haar kort houden. Of kiezen voor een goed bijgehouden (stoppel)baard.

 

Blond lijkt mooi maar soms kan het zoveel mooier! Pas zonder dat blond wordt jij zo sprekend als je bent. Blond erbij is veels te onopvallend! Kom langs voor een kleuradvies en ik vertel je alles over de look die het voor jou is. Dan kun jij de kapper en iedereen vertellen hoe het moet.