Bikiniproof

Plezier

Een bikini of badpak in een van (of een mix van) jouw kleuren zal je zoveel beter staan dan je gewend bent met een andere kleur! Wat zal je blij zijn met het mooie resultaat. Je kunt hem doortrekken en voor je badlaken een gepaste kleur kiezen. Neem een basic kleur uit je kleurtjes. Geen overkill maar behoud van rust. Classy toch.

 

Pasvorm zo belangrijk

Een badpak of bikini moet ook qua pasvorm perfect mogelijk zitten. Halterbikini's zie je veel maar die staan lang niet iedereen!  Alleen dames met een slank bovenlijf kunnen een halter hebben. Vollere bovenlijven maakt een halter nog minder slank. Zo ook bij mij, en een halter zit mij dus ook onprettig. Ik heb vrij brede schouders en een halter trekt en zorgt voor onvoldoende steun. Kies liever voor een gewoon bh-model.

 

Goed houden

Ook voor het broekje is het mooi wanneer die goed in verhouding is. Ben je groter in buik, billen en heupen? Kies dan voor een groter broekje dat eventueel wat hoger sluit en je buik mooi platdrukt. Kies als je groter bent geen slap stofje, dat ziet er flodderig en slordig uit. Let er op dat je bikinibandjes regelmatig verstelt en dat vulling netjes op z'n plek zit.

 

Sieraden

Kleine oorbellen geven wat extra glans of verzorging. Ook een enkelkettinkje kan heel elegant zijn. Lange benen, maar ook juist benen met korte enkels krijgen hierdoor elegantie. Kijk wel uit wanneer je sieraden draagt. Oorbellen moeten compact zijn en een enkelkettinkje kan in zee, maar is in een zwembad onverstandig. Stop je sieraden op een goede plek en kies de juiste tijd.

 

Zorg dat je geen badpak of bikini draagt die is verkleurd en zorg dat je losse naadjes verstelt of afknipt. In zwemkleding die goed aansluit voel je je vrij en kun je je fijn bewegen tijdens je activiteiten.